Mevlan Kurtishi - Bardh e Zi

Mevlan Kurtishi - Bardh e Zi

 

Mevlan Kurtishi - Bardh e Zi

 BARDH E ZI


Hape zemrën tënde t’paster
Jetën plotë ngjyra jeto
Atë që Zoti t’ka dhuruar
Mos e nënvlerso

Ti ke më shumë seç’ meriton
Prapë i uritur je
Do ngopesh vetëm at’herë
Kur t’mbulojnë me dhe

JETA S’ËSHTË BARDH E ZI
SIÇ E SHEH TI
SHIH GJITHNJË ME ZEMËR
JO VETËM ME SY

Për cfarë je kokëulur
Sillesh si i mjerë
Kjo botë ska të dytë
Jetohet vetëm njëherë

Pikë shprese nga shpirti yt
Të pikoj në jetë
Të ka fal kurdoherë
Zoti I Vërtetë

تعليقات

أغاني انجليزية
حجم الخط
+
16
-
تباعد السطور
+
2
-